A MELLÉKszereplő

Nem tudom, ki, hogy van vele, de ha nagyon belegondolok, a legtöbb esetben én jobban odavoltam a mellékszereplőért és képzeltem el magam az oldalukon, mint sokszor a főszereplővel.
Valahogy elérhetőbbnek tűnt és róla tudta az ember, hogy nagy eséllyel marad hoppon. A mellékszereplő az, aki leginkább megtestesíti az átlagot, aki a sorozat végén azt érzi, jól megtámogattuk a főszereplőt, de nekünk a mosolygáson és a happy endhez való gratuláción kívül nem sok maradt.
Persze, a sorozatokban ez változó ma már. Sokszor a mellékszereplő is megkapja a maga boldog befejezését, de azért nem mindig van így.  És talán épp ezért tűnik jobban elérhetőnek, valamint egy sajnálatra méltó cuki pofának, akit meg kell vigasztalni, vagy éppen szurkolni, hogy összejöjjön a kedvenc mellékszereplő lányunkkal. Időnként képes vagyok jobban szurkolni a mellékszereplő párosnak, mint a főszereplőknek, mert sablon szerint a főszereplők boldog vége úgyis garantált, de a mellékszereplőnél vannak meglepetések bőven.

A teljesség igénye nélkül itt van néhány a saját listámból. Helyenként spoiler veszéllyel!

Nálatok kik a kedvenc MELLÉKszereplők?

Weightlifting Fairy Kim Bok Joo (2016)

Lee Jae Yoon – Jung Jae Yi (Bok Joo, első szerelme, Joon Hyung orvos bátyja, akinek jó ideig nem tűnik fel, hogy Bok Joo oda van érte. Vélhetőleg, mire rájön, már késő lesz)

26290c62f6

Ji Il Joo – Tae-Kwon és  Cho Hye Jung – Jung Nan Hee  (Joon Hyung barátja és Bok Joo barátnője, mondhatni mindkettőnek a maga Sancho Panzája, akik valószínűleg nem fognak összejönni, de nekem nagyon szimpi lenne, mert cukik lennének együtt)

Kang Ki Young – Kim Dae Ho és Jang Young Nam – Choi Sung Eun (Bok Joo bácsikája és Choi edző kifejezetten vicces páros a megint csak első látásra nem összeillő kategóriából. Mégis, nem tudok nem szurkolni nekik, mert egy igazán páratlan páros lenne belőlük.)

Cinderella and Four Kinghts (2016)

Choi Min – Lee Yoon Sung (az elnök kívül fagyos, belül puha pillecukor titkára, akit minden esetben inkább választanék, mint az unokák bármelyikét.)

choi-min-2

Age of Youth (2016)

Park Eun Bin – Song Ji Won (a lányok közül ő volt az, aki nagyon szeretett volna egy barátot, de sosem jött össze. Persze volt egy érdekes stílusa mind viselkedés, mind öltözködés terén, de a sorozat során többször megláttuk benne a mélységet és a szépséget egyaránt. Végig arra vártam, hogy majd megkapja ő is a herceget, legalább a szerkesztőségi kolléga képében, de valahogy a nagy jelenet elmaradt. Mindenkinek a képzeletére bízták, mikor és hogyan talál majd rá az első szerelem)

park-eun-bin-full-65773

Answer Me 1988 (2015)

Ryu Jun Yeol – Kim Jung Hwan (ki ne érzett volna csalódást, hogy Deok Sunnal végül nem jöttek össze a dolgok? Valahogy a végén megmaradt a hiányérzet, hogy ő úgy ott maradt egyedül. Elérte a célját, pilóta lett, de…)

yun-jeol

 Cheer Up! (2015)

Ji Soo  – Seo Ha Joon (itt is a főszereplő barátját alakítja, aki egy gazdag, de abuzív apa nyomása alatt él. Mivel nem tud fellépni az egyetlen ember ellen, aki minden frusztrációja forrása, ezért már többször megpróbált véget vetni az életének. Az a karakter, akinek szüksége van a fejlődésre, törődésre és talán nem áll rá készen, de a szerelemre. Azonban nem ő a főhős, így…)

ji

Szóval, nektek ki(k) a kedvenc(ek)?

A MELLÉKszereplő” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Szia Perszephone!
    Tetszett az összeállításod, jó volt olvasni.
    Nekem nagy kedvencem Namgung Min és legalább három sorozatban láttam mellékszereplőként és persze neki szurkoltam, de mindig más vitte el a csajt.Az idén először viszont Ő kapta főszerepet és eszméletlent alakított a Beautiful Gong Shim-ben.Valószínű, hogy belejött mert januárban jön az új sorozata és ismét Ő lesz a főszereplő.
    Szép estét kívánok neked gyomar 🙂

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s