Legend of the Blue Sea – 11. rész, felirat

De mondhatnánk úgy is, hogy a nagy felismerések része, mikor Min Ho megvilágosul és kitisztul a sellő hallása 🙂

Érdekes, hogy tényleg akkor szoktuk elkezdeni igazán értékelni azt, amink van, mikor úgy tűnik, elveszíthetjük. Olyankor kapkodva próbáljuk visszaszerezni azt, amit addig természetesnek vettünk. Így van ezzel most Min Ho is és éppen ezért, mikor vissza “kapja” sellőnket egy elég érdekes kereszteshadjáratba kezd egy nyilvános fürdőben… de nem, nem leszek spoileres. 🙂

Viszont imádom a kislányt, akit hála az égnek nem csak 1-2 rész erejéig tartottak meg az alkotók. Imádnivaló, mert nagyon helyes, végtelenül intelligens, tisztábban lát, mint a felnőttek és mégis egy olyan kis szomorú csöppség, hogy egész nap ölelgetné az ember.

Nos, ennek a kis bogyónak a karácsonyi előadására megy el az egész banda, mert szentem anyja annyit dolgozik, hogy arra sincs ideje, hogy egy előadására akár elmenjen. Ez is igazán jó fricska mindennapjainkra, mikor a szülő elviekben a gyerekért, családért dolgozik iszonyatosan keményen és pont az veszíti el, amiért halálra dolgozza magát – a pótolhatatlan pillanatokat, eseményeket a család életében.
Emlékesztek a Robin Williams-féle Hookra? Williams, azaz Peter Pan felnőtt, elfelejtette, mi is igazán fontos az életben, de a film végére megérti és visszatér a családjához a szó minden értelmében. Kivágja a csörgő mobilt a hóra, amit NANA nagy kegyesen el is ás.

Lehet, nekünk sem ártana néha kivágni a telefont – még, ha képletesen is – és odafigyelni a pótolhatatlan pillanatokra?

Indavideó

Felirat

Más, találtam egy instagram oldalt, ahol a koreai drámákban szereplő divatos ruhákat gyűjtögetik szépen az eredeti árukkal. Eddig is tudtuk, hogy a koreaiak márka tudatosak, nem is kevéssé, de sosem tudatosult bennem, hogy akár milliók lógnak a gardróbjaikban.

A dolog annyira komoly, hogy a nagyvárosokban több olyan bolt is üzemel, ahol márkás holmikat lehet bérelni, illetve márka turik üzemelnek. Igaz, ott fehér kesztyűben dolgoznak az eladók, mert a Gucci táskát és Versace ruhákat nem dobálják halomba.

Igen, nagyon nagy a távolság köztünk.

11-1
A kabát, amit Ji Hyun visel itt, egy LOEWE kabát, ami 771.948 ft-ot kostál
11-2
Ez a szépséges Louis Vuitton táska pedig 1.139.099 ft

Képek forrása: kdrama_fashion

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s