Legend of the Blue Sea 16-17. rész

A vizsgák, gyakorlat és munka szentháromság miatt lassan haladok előre és lényegében kicsit lemaradva végzem be az utolsó részek fordítását, de ez most ilyen időszak.

Habár az utolsó részek előtt a készítők nagyon igyekeztek csavarni a történet menetén, hogy akció dúsabb legyen a cselekmény, remélem, hogy nem lesz klisébe fulladó a vég. Mivel én akkor nézem, mikor 1-1 részt lefordítottam, így nem fogom tudni addig, hogy mi lesz a vég, míg a fordítás végére nem jutok.

Én az vagyok, aki szereti, ha meglepik. Ha nem minden hollywoodi happy end formula szerint történik. Talán az oly sokat gúnyolt koreai dráma elemek sem fognak ismétlődni, de ebben tényleg csak reménykedni lehet.

Vajon a gonosz elnyeri méltó jutalmát és a jó is az őt, a sors által megillető helyére kerül? Vagyis visszacsúszik az ezüst kanál Heo Joon Jae szájába, megspékelve egy boldogan éltek a sellővel, míg meg nem haltak végre, vagy inkább Andersen típusú véres tragédiára számíthatunk?

A 16. rész még mindig idilli és könnyed volt.

Ennek folytatásaként a 17. már egy kicsit más hangot ütött meg. Joon Jae úgy fest, hogy 2 főszereplőtől is el kell, hogy búcsúzzon, akik közel állnak hozzá, de, hogy valójában megtörténik-e, az már egy másik kérdés.

A mostoha ármánykodása egyre nagyobb méreteket ölt, miközben egy olyan ember is árulóvá lesz, akire nem is számítottunk.(?)

Jó szórakozást!

16. rész Indavideó

17. rész Indavideó

16. rész felirat

17. rész felirat

Legend of the Blue Sea 16-17. rész” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s