Tomorrow with You 1-2. rész

Mindig is szerettem a tvN csatorna sorozatait, mert úgy éreztem, hogy kicsit felnőttesebb a tartalmuk. Itt persze nem arra gondolok, hogy 18+ karika, hanem arra, hogy kevésbé elrugaszkodott a valóságtól, megmutat többet a valóságból és a hírhedt koreai (mondhatnám ázsiai) prűdség is nagyon visszafogott ezekben. Példának ott van az I Need Romance, egy jó pár évvel ezelőtti sorozat, amiben bizony olyan forró, élethű csókcsaták zajlottak, hogy a néző bizony belepirult, főleg, mert koreai sorozatnál is még ritka ez.

Szóval ez az életérzés megvan a Tomorrow With You-ban is, még úgy is, hogy a történet azért a természetfeletti világában kóborol.

Lássuk. Adott egy fiatal férfi, aki időutazó. A képességét egy tragédiának köszönheti, melyben elvesztette a szüleit. Adott egy nő, aki gyerekként egyetlen sorozat szerepnek köszönhetően lett híres, de mára a hírnév már csak teher és folytonos céltáblát akaszt a nyakába. Aminek hála leggyakrabban alkohollal vezeti le a stresszt. Illetve ott van még egy érdekes mellékszereplő, Do Shik, akik szintén időutazó, viszont bizonytalan, hogy mik is az ő motivációi.

A férfi főszereplő (Yoo So Joon) 28 éves, – Lee Je Hoon – mint kiderül, csak a metrón keresztül képes az időutazásra. Pontosan azon az állomáson keresztül, ahol a szülei egy baleset áldozatai lettek és ahol ő maga elkerülte a halált.
A sorozat jelenében a baleset óta 7 év telt el. So Joon ez idő alatt megtanulta irányítani a képességét és azt is megtudta, hogy pontosan 2019 március 25-én autóbalesetben fog meghalni egy nővel együtt, akit nem ismer, de eldönti, megtalálja, hátha képes változtatni a sorsukon.
Az időutazó képességének hála sikeres ingatlan fejlesztő céget épített ki és “valami csoda folytán” mindig beletrafál a jövőbeli építési fejlesztések kimenetelébe, így cége vezető szerepet tölt be Koreában.

A női főszereplő (Shin Ma Rin) 30 éves – Shin Min Ah – egykoron híres gyerekszínész, akinek egyetlen szerepe országos ismertséget hozott neki úgy 25 éve. A szerep után abba is hagyta a színészkedést, de hírnevétől nem tud szabadulni. Mint valami rossz karma tapad rá és már-már úgy érzi a néző, szándékosan nem akarja valaki, hogy tovább tudjon lépni. Folyton negatív cikkek jelennek meg róla. Ráadásul a stresszkezelés elég rossz módját választva, Ma Rin gyakran iszik, ami további negatív cikkekhez vezet, olyan képekkel-beszámolókkal, ahol az utcán kiütve látható.
A jelenben fotósként próbál érvényesülni, de elég kevés sikerrel. Épp csak a fennmaradáshoz elég munkát kap, ráadásul anyja folytonos kritizálása és múltba kapaszkodása sem segíti abban, hogy tovább tudjon lépni.
Ma Rin 7 évvel korábban ugyanazon a metrón utazott, mint So Joon és a férfi neki hála szállt le a szerelvényről, közvetlen a baleset előtt.
Mikor So Joon és Ma Rin találkozik, a nő nem ismeri fel a férfiban a 7 évvel korábbi fiatalembert a metróról.

És így kezdődik a történetük. Vajon mi kell ahhoz, hogy megváltozzon a sors? Tényleg elég a szerelem és, hogy csináljanak egy gyereket? 🙂 Főleg, hogy a nagyon is valóságos drámát, ami felettük lebeg, sosem engedik elfelejteni a nézőnek.

Indavideó 1. rész
Indavideó 2. rész

Felirat 1. rész
Felirat 2. rész

Tomorrow with You 1-2. rész” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s