Liar and his Lover – étvágy gerjesztőnek

Márciusban (pontosan 20-án), közvetlen a Tomorrow with You befejezése utána jön a Liar and his Lover a tvN csatornán, aminek a fordítását már bejelentettem korábban.

A PR gépezet úgy 1 hete már nagyon dübörög és jönnek ki szépen a teaser videók, karakter képek, apróbb kis részletek. A történet jónak ígérkezik ismét és a csatornában eddig én még nem csalódtam.

Történet röviden:
adott egy zseniális hangmérnök (Hyun Woo), aki valamilyen oknál fogva általában mindenről hazudik. A pontos okot nem tudni, de vélhetően magát védi valamilyen lelki traumától. Illetve adott egy lány (Joy), aki középiskolába jár, angyali hangja van és képtelen hazudni. Így azt sem tudja eltitkolni, mikor első látásra belezúg a hangmérnökbe.

Szóval, amire számíthatunk, kellemes zenei élmény a Red Velvet Joy-ával, helyes szerelmi szál egy kis szerelmi háromszöggel bonyolítva (koreai drámában elengedhetetlen), illetve cuki és remélhetőleg vicces komikus helyzetek a hazudozó és a betegesen őszinte főhős között. Egyszóval ismét egy kis kikapcsolódás a hétköznapok fárasztó mókuskerekéből.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s