Tomorrow With You – 3-4. rész, saját felirat

A sorozat továbbra sem okoz csalódást, sőt. Egyre inkább gyorsul a tempó. A karakterek egyre mélyebb színezetet kapnak és egyre többet tudunk meg a múltjukból, motivációikból. Mi hajtja őket, hogyan gondolkoznak. Míg az egyik nőt, Gun Sookot, az anyagi biztonság mindenek felett és a korlátlan fekete bankkártya hajtja, nem számítva, hogy abuzív, érdektelen, őt csak társadalmilag elvárt kiegészítőnek használja a férje, addig Ma Rint épp ellenkezőleg. A túl sok pénz elriasztja. Nem is az azzal járó felelősség, hanem az attól való félelem, hogy ha túlzottan hozzászokik, hogy mindig van pénze korlátlan mennyiségben, akkor elveszíti a motivációt az életben, hogy ő maga érjen el sikereket.

Arról nem is beszélve, hogy szépen bontakozik ki az a szál is, ahol lassan megértjük a kapcsolatot a két főhős között, meglátjuk, mit is rejt pontosan a jövő, legalábbis addig a pillanatig, míg So Joon úgy nem dönt, itt az ideje gyökeres változást hozni és azzal, hogy megkéri Ma Rin kezét. Abszolút az a cél hajtja, hogy megússza mindkettejük halálát 3 év múlva, de van benne már egy kis vonzalom is. Éppen csak hihető mennyiségben, nem drámaian irreális módon, hanem élet közeli színezettel.

Arról már nem is beszélve, hogy a 4. rész végét mennyire fergetegesen jól oldották meg a készítők. Imádnivaló, hogy Ma Rinból kijön minden cukormázas klisé a történtek hatására, míg So Joon próbálja nem kimutatni, hogy mennyire borsódzik a háta ezektől. Mint, mikor egy felnőtt megbolondul és kontrollálatlan módon gügyög egy gyereknek… Nos, ezt tessék elképzelni felnőtt verzióban, de jobb, ha csak megnézitek.

(Ha Indán nézitek, a videó jobb alsó sarkában, a teljes képernyő nézett mellett ott a HD gomb. Arra kattintva HD minőségben is nézhetitek)

Indavideó 3. rész
Indavideó 4. rész

Felirat 3. rész
Felirat 4. rész

Tomorrow With You – 3-4. rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Már akkor meg akartam köszönni, amikor csak a tervezett fordításaid között láttam! Remélem nem vették el a kedvedet a hálátlan türelmetlenkedők a folytatástól! Még egyszer nagyon köszönöm minden saját feliratodat amit önzetlenül megosztasz velünk!

    Kedvelés

    1. Dehogy, csak ilyenkor a lendületemből vesznek vissza 🙂 és nem a hála a mozgató, hanem az egymás iránti alapvető udvariasság. Ha azt látom, hogy ez hiányzik egy kommentből/levélből, engem az zavar. Jó szórakozást! 🙂

      Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s