Tomorrow with You – 7. rész

Ez a repedező szívek és 100-as zsepik része 🙂

Most még inkább előtérbe kerül mindkét főszereplőnk sebezhetősége és azon fejlettségbeli hiányosságok, amin majd szépen együtt dolgoznak.
Jól kijön, hogy  So Joon mennyire nem dolgozta fel 7 évvel később sem még a bűntudatot, amit azóta cipeli, hogy felrobbant a metró és ő életben maradt, míg a szülei meghaltak. Ráadásul az utolsó szavaik egymásnak nem voltak szeretetteliek. Ilyenkor az, aki hátra marad, egy életen át érzi ezeknek a szavaknak a súlyát. Nem az eszével, hanem a szívével. És mondhat bárki, bármit, lehet az ész bármily racionális, az, aki hátramarad, tovább fog lépni, de megbocsátani sosem fog magának igazán. Mert az, akitől a feloldozást kaphatnánk elérhetetlen távolságba került.

Ma Rin azonban ezt sosem tapasztalta meg, így nem is érti, So Joon miért olyan zárkózott, miért nem az az első dolga, hogy mindenbe beavassa Ma Rint az életét illetően és így Ma Rin végtelen sértettnek és csalódottnak érzi magát, hogy So Joon barátai többet tudnak a férfiról, mint ő, a felesége.
Ezt nagyon gyerekes és igazságtalan viselkedésnek éreztem, míg Ma Rin ki nem fakadt azzal, hogy tényleg akkora önzőség-e, hogy ő szeretné a legjobban ismerni a férjét a világon. Így nézve pedig igazat tudok neki adni, de ismerve a másik oldal álláspontját, nem tudok mellé állni.

Pláne azok után, hogy láthatólag So Joon próbálkozik. Igazi életet, családot szeretne kettejük számára, nem csak látszat kapcsolatot. Ha bevallja, ha nem, So Joon már képtelen kizárni a szívéből Ma Rint. A kérdés csak az, hogy képesek-e felvenni egymás tempóját és aszerint haladni a közös úton, ami megfelel mindkét félnek?

Cuki, ahogy So Joon felajánlja, hogy a közeljövőben mindent elmond Ma Rinnak, csak az legyen egy kis türelemmel és mikor ő rákérdez, hogy az mégis mikor lenne, akkor rávágja, hogy március 25-én, 2019-ben – ami ugye elvileg a haláluk napja… – a pasik és a probléma elkerülés? 🙂

Mindenesetre a karakterek szép nagyot lépnek ebben a részben előre, miközben továbbra is folyamatosan kapunk újabb információkat és persze a komolyság és dráma mellett ott van a sosem kivesző humor, amiért mindig hálás vagyok 🙂

Jó szórakozást az időutazó és feleségének új részéhez!

Indavideó 7. rész

Felirat 7. rész

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tomorrow with You – 7. rész” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s