Tomorrow with You – 8. rész

Ezt a részt sem lehetett unalmasnak nevezni. Pláne nem a cliffhangerrel, amit a rész végén egy kép formájában szállítottak nekünk az alkotók. Itt tényleg tátott szájjal néztem, hogy WTF???

Nem tudom eldönteni, hogy két felnőtt ember tényleg képes-e ekkora fokú naivitásra és gyermeteg viselkedésre, ha az intimitásról van szó, vagy itt csak az író(k) játsszák túl a történetet, mindenesetre, amit ezek ketten most levágtak, azt el sem tudom képzelni, hogy ilyen formában megvalósuljon a valóságban. Mimóza? Ugyan már! Hála az égnek, 1 résznél tovább nem húzták ezt.

Viszont miközben a jelenben jól alakulnak a dolgok, a jövő még mindig szürke és lehangoló. So Joon minden próbálkozása ellenére sem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt szeretné.

Bár nem vagyok mindig a happy end híve – mert néha egyszerűen jobb lenne a drámai befejezés – de itt szorítok szó szerint mindenkinek, hogy legyen jó a vége. Hwang titkárnak, Goon Suknak – legjobb lenne, ha ez a kettő végül összejönne miután férjecske vagy börtönbe megy, vagy elmenekül? – Do Shiknak, anyukának, …. mindenkinek, hogy találja meg a saját boldogság szigetét akár magában, akár egy párral.

Most, így a félidőben, remélem, hogy meg is valósul és nem csak egy hiú ábránd marad a részemről.

Jó szórakozást!

Indavideó 8. rész

Felirat 8. rész

Tomorrow with You – 8. rész” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s