Tomorrow with You – 11. rész, saját felirat

So Joon, én vagyok az apá… mármint Ma Rin apj… felejtsd el, nem tudod, ki vagyok…

Cuki, ahogy ez a kettő szinte apa-fiú kapcsolatban van, miközben a néző már tudja, hogy Do Shik valójában Ma Rin apja. Habár arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy belőle hogyan lett időutazó és vajon erre valaha kapunk-e választ.

A másik, amiben egyre jobban megerősít ez a rész, hogy a sejtésem, miszerint az undok Gun-Sooknak (is) happy endet fognak adni, egyre biztosabb számomra a mostani történések alapján. Kissé buggyant páros és a valóságban egy vitázó, folyton a pénzen marakodó párocska lennének, de még egy Makrancos Kata típusú történetet is el tudnék nekik képzelni. Szerintem mindenki tudja, hogy kiről beszélek Gun-Sook oldalán.

Ehhez viszont hozzájön, hogy akkor már nem érzem igazságosnak, hogy a szexuálisan frusztrált So Ri, Ma Rin jó barátnője, nem fog senkit kapni? Pedig ő tényleg megérdemelne valakit. Talán a cukifalat helyettest a Boldogságnál? Ők egész jók lennének együtt… Vélemények?

Persze nem ez a sorozat lenne, ha a dráma ne folytatódna és ne csavarnának még egyet a szívünkön. Megint kapunk néhány morzsát, ami alapján tovább lehet találgatni, hogy mi lesz a végkifejlet azon a 2019-es márciusi napon, de ez is csak hozzá ad a lehetőségekhez és nem is csak egy opciót (legalábbis számomra).

Hála az égnek továbbra is sikerül megtartani a kiszámíthatatlanságot a főszálon, amiért nagyon hálás vagyok, mert manapság kevés az olyan történet, amiben ne lehetne tudni az elejétől, hogy fog alakulni a vége.

Jó szórakozást!

Indavideó 11. rész

Felirat 11. rész

Tomorrow with You – 11. rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s