The Liar and his Lover-9. rész, saját felirat

Nagyon úgy fest, hogy a sorozatban csak minden 2. részben van nagyobb mennyiségű zene, míg a rákövetkező részben alig. A 9. rész a zeneileg telítettebb, a 10. ebből a szempontból várhatóan szegényesebb lesz.

De, lássuk ezt a részt. Úgy fest, csalódnom kell Yuna karakterében, mert az eddig öntudatos és őszinte nőből kibújik a tipikus dráma szuka. Elkezdi hazugságokkal, kétértelmű viselkedéssel szívatni a nála jóval fiatalabb lány fejét, csakis féltékenységből, ami a saját önbizalomhiányából és figyeleméhségéből fakad. A való életben sem bírom az ilyen nagyon körbepisilem a területem típusú nőket, akik nem egyenes viselkedéssel teszik ezt, de drámában, elcsépelt és irritáló. Sokkal jobban kedvelném, ha meghagynák egy keményen és tisztességesen küzdő ellenpontnak So Rim mellett. Az első 8 rész alapján reméltem, hogy így lesz, de… a másik meg, ami nem tetszik, ahogy kijelenti, hogy ő aztán nem remekművet akar csinálni, mint előadó. Akkor mit? Elég a középszintű sz.r? Hogy megint kicsit beszéljenek róla? Lehet, hogy így hitelesebb a karaktere, vagy ez kell, hogy jól megutálják és ő legyen a némber So Rim ártatlan kislány karaktere mellett, azonban ez így elég bagatell. Vagy csak én látom így? Másnak tényleg nem tetszene egy erős, női ellenfél, akit nem feltétlen kell halálra utálni?

A másik negatív női karakter a saesang Se Jeon, aki teljesen rá van kattanva titokban Chan Youngra. Ennek érdekében beadja Kyu Sunnak, hogy járjanak, betör annak Kakaotalk fiókjába, hogy kémkedhessen, és összességében totál elmebeteg jeleket mutat. Nagyon remélem, nem az lesz a vége, hogy majd szegény szánja-bánja bűneit, rájön, hogy Kyu Sun milyen jó pasi és barát alapanyag és végül kiköt mellette és mindenki megbocsátja az elmebeteg viselkedését, mert ez a kdráma trend általában a megtévelyedett báránykák 95%-a számára!

Shi Hyun-Han Gyeol 🙂 cuki ez a bromance! De az igazi barátok ilyenek. Még a családnál is közelebb áll hozzánk az az egy-két ember, mert mindennél jobban ismernek, még a kimondatlan érzéseinket is.

Ó, a hidas jelenet!! – volt az első reakcióm, aztán itt ismét csalódást okoznak a készítők (hah), pedig ez tVN, szóval nem a szégyenlős csatorna, még ha a célközönség nem csak 18 éven felüli, de akkor is.

Jó szórakozást!

Indavideó 9. rész

Felirat 9. rész

The Liar and his Lover-9. rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Kedves Perszephone!
  Köszönöm az újabb részt. 😀
  Yonával kapcsolatban nem értettem veled egyet a kezdetektől.Nem éreztem benne azt az erős karaktert,amit Te.Az elején,amikor a pályája feladásán gondolkodott nem bízva magában én inkább gyengének láttam.A szakítás előtt pedig kapcsolata lett az igazgatóval.Olyan érzésem volt,mintha átnyergelt volna a számára hasznosabb,gyorsabb” paripára.”Jó,értem én,hogy megbántva érezte magát,mert nem kapott elég figyelmet és törődést,de a sorrenddel volt a problémám.Most kibújt belőle a “kígyó”.Nagyon ellenszenves volt a viselkedése,amikor azt mondta So Rimnak,hogy kapzsi,azon kiakadtam.Bagoly mondja verébnek… jutott eszembe.A félreérthető karolás,kis áskálódások és a támadásai nagyon undorítóak.Féltékeny a másik tehetségére és nem tetszik neki az sem,hogy Han Gyul már nem az övé.Rosszul esik neki az is,hogy nem akart neki dalt írni.Én is úgy látom nem a legjobb akar lenni,hanem csak a rivaldafényben maradni.Birtokolni szeretné az elnököt és Han Gyult is.Szóval kellően utálom,de valószínű ,ez volt a cél.Ha valóban egy erős becsületes ellenpont lenne So Rim mellett,szerencsésebb lenne,még szurkolnék is neki és a történetnek sem ártana,érdekesebb lenne,de így…
  Se Jeon karaktere kezdettől fogva ellenszenves.Remélem elnyeri a méltó jutalmát és nem siklanak át rajta.
  A hidas jelenettel egyetértek,mást vártam.
  Choi elnök is érdekes,ahogy keveri a dolgokat.Kíváncsi vagyok ,hova jutunk ezzel.
  További kellemes hétvégét.

  Kedvelés

 2. Kedves Perszephone!
  Nem tudod miért vették le az Indáról majnem az összes részt.Nagyon szeretem ezt a sztorit,és máshol nem tudom letöltEni.Nagyon szuper minden munkád,imádom!!!
  Köszönöm a válaszodat,előre is!

  Kedvelés

  1. Szia! Sajnos nem csak az én csatornám érte tegnap az Inda részéről hatalmas tisztogatás, hanem szinte minden ázsia fordítót – film, sorozat, anime, zene. Az okok? Tippek vannak. Lesz megoldás, de kell egy kis idő, hogy helyre tegyem a dolgokat. 🙂

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s