A hazug szerelme-12. rész, saját fordítás

Igazán sajnálom Choi elnököt. Annak a benyomását kelti, mint, aki azért fog elbukni, mert kapkod. Folyton azután kap, aki a biztos befutónak tűnik és mikor elveszíti benne a bizalmát, akkor gyorsan váltani akar. Nincs benne bizalom igazán senki iránt és végül talán ezért fog elbukni elkerülhetetlenül. Számomra nem úgy tűnik, hogy rossz ember lenne, sőt, sokszor jó szándék vezérli és benne van az, amiről korábban beszélt, a célja, hogy felfedezzen olyanokat, akiket a nagy ügynökségeknél észre sem vesznek. De az önbizalomhiánya jócskán keresztbe tesz neki. De milyen nehéz lehet árral szemben úszni, folyton egymagában, támogatás nélkül?

Mellékes, de a fejére tudnék csapni annak, aki ezeket a cirkuszi mintás ruhákat folyton rákényszeríti, legalábbis tette az eddigi részekben. Nevetségesen néz ki a legtöbben, mert egyáltalán nem illik a korához. És hiába egy jóképű pasas, úgy néz ki ezekben, mint aki valami gyerekkori fétist él ki. Vélemények? Csak nekem szúrja a szemem, hogy milyen kollekcióba öltöztetik folyton szegényt?

Azt amúgy észrevettétek, hogy In Ho és Kyu Sun az anyuka mindkét bandában? Imádnivalóak és jóval érettebbek a koruknál. Habár mindkettejüknek alig valami szerep jut, mégis, ha ez a valóság volna, ők lennének mindkét bandában a csendes összetartó erő 🙂 Az a típus mind a kettő, akikről nem gondol sokat az ember, míg nincs lehetősége beszélni vele egy kicsit, utána viszont fényesen kiemelkednek az ember szemében.

Ami meg a mostani részt illeti: ne már, srácok! Összetöritek a szívem!

Jó szórakozást!

Online 12. rész

Felirat 12. rész

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s