The Liar and his Lover-15. rész, saját

1 résszel a vége előtt most már nagyon az látszik, hogy ismét megmaradtak a koreai készítők a biztonság talaján. Pedig volt néhány erősebb érzelmi megnyilvánulás. A bromance kifejezetten tetszett, de a japánhoz mérve a szerelmi szál langyos tej maradt és már kétlem, hogy ez meg fog változni.

Pedig annak idején azért lovagoltam át a japán sorozatokról, mert úgy éreztem, romantikus érzések kifejezésére alkalmatlanok. Erőszak dögivel, érzelem alig. A sorozat eredetijében azonban nem így van, míg itt megmaradt a cukimukiság. Talán azért, mert a férfi főszereplő itt egy érzelmes, gyengéd kisfiú, míg az eredetiben sokkal keményebb burok fedi a lágy szívet. Persze, hiba túlzottan hasonlítgatni, én inkább azt mondom, hogy az eredeti páros stílusa-megjelenítése számomra szimpatikusabb volt, látva, hogy a koreai hová fog kifutni.

A vége felé a rész, mikor a srácok a tetőn állnak, lehetett volna egy tökéletes befejezés a számomra. Adott a hangulat a lemenő nappal, meghoztak egy nagy döntést és a jövőbe néznek. Itt megint nagy levegőt vesz a történet, de úgy érzem, hogy 1 rész már túl kevés ahhoz, hogy jól lehessen lezárni a dolgokat. Lehet, hogy tévedek, de számomra itt ideálisan lehetett volna befejezni, ha ez mondjuk a sajtótájékoztató után történik.

Online 15. rész

Felirat 15. rész

The Liar and his Lover-15. rész, saját” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s