My Sassy Girl 11-12. rész, saját felirat

Gyun Woo anyja és húga egy isteni páros! Nekik hála megvolt az első igazi kacaj, ahogy megpróbálják lefizetni a hercegnőt, hogy kopjon le a család reménységéről 🙂

Amúgy meg főhőseink is egész jól adják a friss házas érzést, még ha egyenlőre nem is erről van szó, ahogy a hercegnő többé-kevésbé szükségszerűen Woo szobájában tölti az ideje nagy részét, hogy megpróbáljon köszönetet mondani. Ami persze elég nehezen meg olyan valakinek, aki egész életében ehhez sosem volt szokva. Értem ez alatt azt, hogy nem nagyon volt senki, akire számíthatott, mint barátra, egyenrangú félre.

Közben pedig a Min nyomozó körüli szálak is kezdenek kicsit kibomlani. Kiderül, hogy a király is jóval többet tud a nyomozó titkos küldetéséről, mint azt sejtettük és mint a legtöbb hasonszőrű sorozatban, királyunk is jobb színész, mint amennyiért kreditet kap az udvarban.

Mellékes, de szándékosan nem fordítottam le a könyvként “megjelenő” összes népszerű dráma címet, mert a legtöbbek számára az angol címen ezek sokkal inkább beazonosíthatóak és így talán a vicc is átjön (bár számomra nem annyira az)

Online 11. rész

Online 12. rész

Felirat 11. rész

Felirat 12. rész

My Sassy Girl 11-12. rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Szia Perszephone!Köszönöm az újabb részek fordítását.Nekem nagyon tetszik ez a sori ezért mindig várom a feliratot.Előre néztem és úgy láttam mintha komolyodni kezdene egy kicsit a sori bár felirat nélkül nem értettem ezért lehet,hogy tévedek.Üdv.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s