My Sassy Girl 13-14. rész, saját felirat

Először is, nyugodjon békében a nagyit játszó színésznő – Yoon So Jung. 😦 Két hete hunyt el, 73 évesen. Az epizód végére ezért is került most néhány képsor, mint egy kisebb megemlékezés.Azonban ez a szomorú eset nem fogja befolyásolni a sorozatot, mert azt előre leforgatták. Ami manapság egyre gyakoribb a koreai sorozatoknál is.

Bár az előző részen már elég jól szórakoztam, de ezúttal ismét lassan lépünk előre a rész első felében. Lassan túl vagyunk a sorozat felén, de még csak most fogunk elérni oda, hogy a hercegnő házasságáról (bárkivel) szó essen, miközben a múlt egy kicsit kitárja kapuját.

De, van egy reménysugaram! Imádom a furcsa/szokatlan párosításokat. Néha ezzel még a villamoson is eljátszok – látszólag olyan embereket állítok párba, akik eléggé eltérőnek néznek ki, szerintem mégis működnének 🙂 – következő életemben Cupidónak megyek. És most felmerült, hogy talán Gyeon Woo húga és egy bizonyos, nem túl lángelme tisztviselőből is ilyen helyes furcsa páros lehetne. Miért? A férfi elég magas és nem néz ki rosszul, de fene büszke. A lány egy stöpszli, de jól vág az esze és maximum csinos (legalábbis ezzel a hajjal) számomra, de ketten együtt egy nagyon szórakoztató párost alkotnának.

És van még egy érdekes karakter, akit nem tudok most még hová tenni. A nemes, aki eddig egy-két alkalommal tűnt fel folyton a két giseng oldalán. Furdalja az oldalam, hogy kicsoda, bár tuti, hogy van köze a királyi családhoz.

Online 13. rész

Online 14. rész

Felirat 13. rész

Felirat 14. rész

My Sassy Girl 13-14. rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s