Bride of the Water God – 2. rész, saját felirat

“Meg kell találnom, miért csuktam be a szemem akkor. Aztán szembe nézni az okkal és túllépni rajta.” – komolyan? Ilyen is csak a drámákban van. Megcsókol egy isteni pasi, aki ok, átlag normákkal nézve zizzent, de főhősnőnk legnagyobb baja, hogy miért tetszett neki a dolog? Azért, mert ki vagy éhezve egy kis “boldogságra” khm. Habár az a csók, kb. olyan, mint egy kézrázás. Semlegesebb, mint a legtöbb drámában 🙂

Bezzeg a 2-es számú csókban több az érzelem! Bár ilyenre senki nem vágyik 🙂

Imádom amúgy So Ah ébresztő óráját! Nekem is egy ilyen kellene. Iskolában még mindig anyu ébresztett. Tálcán ott volt a reggeli, meg az uzsi és… most meg, ha este nem csinálok ebédet, másnap még ennivalóm sincs… Oh, a rideg valóság. Viszont a fejem pont olyan zilált, mint neki. Éljen, félúton járok.
Arról meg már ne is beszéljünk, hogy miként is áll a tömeghez. Hányszor érzem ugyanezt egy zsúfolt helyen. 🙂 De gondolom, nem vagyok ezzel egyedül.

Érdekes infó, hogy a pufi szolgáló félisten. Remélem, ezt azért majd egy kicsit később bővebben kifejtik. Lehet halandóból félisten? Vagy csak születés révén, ha az egyik szülő isten? Érdekel, mert akkor a jövőbeni szerelmeseknek így több esélye volna…

Amúgy a rész nagyon dinamikus, néha talán majdnem sok is. De, ha már más sorozatoknál pont emiatt rinyáltam, akkor most inkább elégedetten hátra dőlök.

Remélem, az mindenkinek feltűnt, hogy a következő rész beharangozója után van néhány másodpercnyi kis történet még minden résznél. Koreaiaknál nem megszokott, de az amerikaiak mostanában a legtöbb film végére benyomják a stáblista után a filmeknél.

Online 2. rész

Felirat 2. rész

 

Bride of the Water God – 2. rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s