My Sassy Girl – 23/24. rész, saját felirat

Van egy őrült elméletem, ami a mostani rész kapcsán ugrott be 🙂

“Ha egy ember nem érti meg a szándékaidat, ne aggódj.”
Ezt mondja Konfuciusz…

Ez egy elég zavaros filozófiai tétel, de érdekes módon hasznos tanács. Az utóbbi napokban pont én is ezzel kínlódom a környezetemben. És tök igaza van. Sajna hiába logikus valami az én szemszögemből, más, más életfelfogással nem úgy fogja látni… bármennyire is zavaró.

De, itt jön a fura elméletem, Konfuciusz neve eléggé hajaz az angol “confusion” – összezavarni szóra. Nem lehet, hogy ez még angolul is beszédes név? Mert lássuk be, a filozófia abszolút alkalmas erre. Imádom, mert jókat lehet vitatkozni filozófiai témákon, de jócskán össze is tudja zavarni az embert.

Amúgy, nagy érzelmeket ez a rész sem kavar. Úgy érzem, az egész 16 részt egy 90 perces filmbe is bele lehetett volna szorítani 🙂

Online 23. rész

Online 24. rész

Felirat 23. rész

Felirat 24. rész

Fun Fact nr. 5.: Gyongjuban az első este ültem egy parkban a királysírok között, miközben az utolsó Szöuli almámat rágtam. Mellém ülte egy 90 év körüli néni és bőszen mosolygott rám. Én vissza, mire a mutatóujjával megbökte az arcom és közölte, hogy szép vagyok. Na, igen. Vidéken, azért a fehér ember mééééééég ritkább, mint Szöulban. Ráadásul nem vagyok káááárcsúúúúúú (egyenlőre) és a néni fiatalságában lehetett kb. utoljára ideális a teltebb alkat náluk is. … Vagy csak megnézte, hogy nem vagyok-e kísértet… Invitált a házába, de én inkább tovább battyogtam a naplementében. Lehet, lemaradtam az ükunokájáról? Vagy egy kalandról?

My Sassy Girl – 23/24. rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Egyetértek veled, nem rossz a történet, de lehetne sokkal pörgősebb, kicsit szegényes a forgatókönyv. Vannak benne aranyos jelenetek és én élvezem a két főszereplő játékát, de nem kell körmöt rágni….

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s