Oh, my Geum bi – 5. rész, saját felirat

Továbbra is elámít ez a sorozat. A Geum bit alakító kislány sok színésznőt lefőz a drámai alakításával. Ahogy nézi az ember, egyszerűen a szíve facsarodik össze tőle. Talán azért is, mert a legtöbb beteg kisgyereknek hozzá hasonlóan nagyon gyorsan kell felnőnie, de ő még emellett egyedül is kell, hogy jelenleg szembe nézzen ezzel a helyzettel.

A másik érdekes oldal, a sokszor előhozott társadalmi előítélet, ami Koreában is halmozottan van jelen. Nyilván, okkal látjuk, hogy nem csak Geum bi szenved magában, hanem Hwi Cheol is, ami miatt még inkább a szívünkbe zárjuk a párost, de valahol ez már kicsit sok. Talán pont attól nem fog működni, hogy már túl sok ág húzza ezt a szegény párost.

De jó látni, ahogy Hwi Cheol lassan kapcsolódik a jelenéhez és a múltjához is.

5. rész online

5. rész felirat

Oh, my Geum bi – 5. rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Csodálatos ez a sorozat, fájdalmasan szép, és olyan életszerű, hogy meg sem fordul az ember fejében, hogy ez film, elképesztő hatással van a kislány a környezetére, és a nézőre is. Valahogy úgy érzi az ember, hogy nekünk is fel kell nőni a feladatainkhoz…ha már ez a kicsi lány ennyi terhet elbír…Mi sem adhatjuk fel! Kata58

    Kedvelés

  2. Kedves perszephone83 !
    Kérdésem az, hogy lesz ennek a sorozatnak további fordítása? Nem sürgetésképpen csak tájékoztatás kellene róla. Köszönöm, ha válaszolsz!

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s