Black – 1. rész, saját felirat

Tudom, még hátra van a Vízisten, de kíváncsi voltam, tényleg érdekelni fog -e ez a sorozat. Mostanában több sorozat sem váltotta be a reményeimet, így látni akartam, meg tud-e fogni. Habár sosem az első részekkel van a gond, hanem azzal, ami úgy a közepe tájékán kezdődik, az ellaposodással.

A Blacknek számomra van egy erős Big feelingje. Főleg, ha a rész felépítését nézem.

Szinte az egész rész ellentmond a beharangozónak és nem is igazán lehet érteni, hogy ebben akkor hol a sötét halál angyala, míg a rész végére nem érünk, de az épp olyan cliffhangert ad, ami miatt a néző tovább fogja nézni ezt a sorozatot.

Kicsit túl nagynak tűnik a két főszereplő közötti korkülönbség, ami esetenként elég furán jön ki, talán még túl soknak is érződik, de majd meglátjuk, hogy működik-e vagy sem és el tudjuk-e képzelni őket szerelmespárként.

Érdekesek a felvetett rejtélyek is, kérdés, mit és mennyire fognak kifejteni. Kapunk vajon egy szoros történetvezetést, vagy szét fog folyni minden irányba, mint azt oly sok más sorozatnál láttuk már?

Mindenesetre az első rész elég érdekes ahhoz, hogy belevágjunk egy újabb Kaszás/Halál Angyala… vs. fiatal leányzó történetébe.

Felirat 1. rész

Online 1. rész

 

Black – 1. rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Kedves Perszephone! Köszönöm hogy fordítod ezt a sorozatot is! Nagyon vártam ezt a sorozatot, elfogult vagyok ( Imádom Song Seung Heon-t és szerintem nem lesz gond a korkülönbéggel. Ilyen férfi mellett könnyű nőnek lenni 🙂 Mostanában több hasonló témájú sorozat megjelent, de úgy tűnik a nézettségekből, hogy leginkább a színész gárda dönt a nézettségi mutatóknál. Én bízom bennük! 🙂 Hwaiting! ❤

  Kedvelés

 2. Kedves Perszephone!
  Jaj de jó hogy fordítod, nagyon örülök. 😁
  Már nagyon vartam az októbert hogy kezdődjön ez a sorozat.
  Sok kitartast hozza és nagyon köszönjük a munkádat. Mi veled tartunk.
  😗

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s