A vízisten menyasszonya – 15. rész, saját felirat

Nagyon cukik voltatok, hogy olyan sokan leírtátok a véleményetek istenünkről és az elnökről! Mindenki véleménye érdekes és elgondolkodtató.

Én a mostani rész után, személy szerint úgy érzem, hogy lassan a lány már nem is fontos. Csak a két pasi szkanderozik egymással. Nem a vita tárgya a lényeg már szinte, hanem az, hogy vitázhassanak. 🙂

Közben kezd elúszni a sztori minden szála egy cuki kis álomvilágba, ahol megint mindenki számára várhatóan jön a happy end. Ne értsétek félre, ez nem rossz. Csak kiszámítható. Közben a két mellék páros elég cuki a maga módján, ahogy csepegtetik azért a keserű epét is azzal, hogy most vagy egyik, vagy másik, vagy mindkét főhős meg fog halni.

Online 15. rész

Felirat 15. rész

 

A vízisten menyasszonya – 15. rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Nagyon köszönöm az eddigi részeket, és előre megköszönöm a befejező részt is.
  Lehet, hogy nem a világ legjobb sorozata, de valamiért alig vártam mindig a magyar feliratokat. Tehát számomra valamiért különlegessé vált, bár még nem tudom megfogalmazni, hogy miért. Igaz, még nem is igen gondolkodtam rajta, egyszerűen csak élveztem nézni.
  A könnyeim kicsordultak, annál a vacsorás jelenetnél, amikor Habeak ott hagyja, a lány tovább eszik, tartja magát, de csak egy ideig sikerül és elkezd sírni. Annyira élethű volt számomra az a jelenet.

  Kedvelés

  1. 🙂 vannak benne nagyon jó jelenetek. Sosem írtam, hogy a-z nem tetszik, csak sok volt benne a katyvasz. Látszott, hogy hol tette bele az író az energiát és hol kellett a reklámidő, hogy kellett a pr termékeket mutogatni, ami sokat rontott a dolgon, sajnos. Valahogy kezdek rájönni, hogy azok a sorik, amikre kevésbé figyelnek, sokszor jóval jobbak, mert nincs annyi fejes, hogy parancsolgasson és a pénz nevében elrontsa 🙂 De a hétvégére pontot teszünk a végére.

   Kedvelés

 2. Köszönöm az újabb részt! Én is írtam már, hogy egy kissé csalódtam ebben a sorozatban, de valami valóban van benne, ami miatt nagyon vártam, várom az újabb részeket. Egyetértek azzal is, hogy a Víz Isten szerepére talán más, már gyakorlottabb, ismertebb, sőt idősebb színészt is beválaszthattak volna, azért nekem valahogy ez az újonc színészpalánta nagyon bejött, főleg az isteni jelmezben! 🙂 A színésznő, Shin Se-Kyung is tetszik külsőleg, de valahogy még sem illenek igazán egymáshoz, mert látszik a korkülönbség. A sztoriban továbbra is – így a vége felé – a fordulatokat, a valós intrikát, az izgalmat hiányoltam, ezért kár, mert igazán klassz történetet lehetett volna ebből kreálni. A mellékszálak is elhalnak, nem tudom a többi párocskából végül lesz e valami, le lehet ezt egy részben még zárni? Azért a mostani részben tényleg volt néhány nagyon szívfacsaró pillanat, ami az öntelt istenség javára billentette a mérleget, mert bizony maradna ő szívesen, vagy vinné a lányt örömmel, az érezhető. A mások által emlegetett arrogancia, felsőbbrendűség Nam Joo-Hyuk játékában nekem kifejezetten tetszett, ezzel is alátámasztotta, hogy ő bizony egy más világ tejhatalmú uralkodójaként csöppent a mi világunkba. Szóval, összességében nagyon élvezetes volt, ezért Perszephone egy percig se bánd meg, hogy ezt választottad egyik fordításként. Mi sokan köszönjük Neked, és várjuk a megkezdett történetek folytatását, no meg az újabb sorozatokat. Ehhez nagyon jó egészséget, kitartást és sok-sok élvezetes percet kívánok Neked! Üdv, Norisz

  Kedvelés

  1. Annyira köszönöm, nagyon jól esik. Igen, nekem is nagy félelmem, hogy 1 részben csakpnak össze mindent, ami egy nagy fekete pont lesz, de már ez van, azt hiszem. 🙂 Legkésőbb vasárnap kint lesz a záró rész. És igen, utána a függőben lévő sorozatok kerülnek sorra sorban.

   Kedvelés

 3. Nagyon szépen köszönöm a 15.rész fordítását.Amit írtál azzal
  egyetértek.Az előttem szólókkal ls sok mindenben egyezik a
  véleményünk,így nem is szaporítom a szót feleslegesen. 🙂
  Mindenképpen jó volt látni,hála Neked.
  Szép estét jó pihenést a hétvégén 🙂

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s