Black – 4. rész, saját felirat

Tetszik, hogy egyenlőre ez a sorozat nem csak kérdésfelvetésekkel dolgozik, de sokat azonnal meg is válaszol a nézőnek…

Mondjuk a rész indulása morbid módon vicces, bár csak ez egy nüansznyi dolog. Mikor a hamburgerezőből a volt pasi kiszalad és elüti a kamion, sikerült olyan aláfestő hangot adni neki, mint mikor kifacsarunk egy narancsot. Lehet, hogy azért feltűnő, mert a történések ismerete okán nem annyira arra figyel az ember, de morbid módon viccessé teszi az amúgy tragikusnak szánt jelenetet, amit még az 1. részben láttunk.

Két főszereplőnk között a kémia is nagyon jól működik. Vicces, ahogy az ember húsba bújt Kaszás először tapasztalja meg, hogy valaki ellentmond neki és SSH nagyon jól hozza a döbbentet. Nyilván, a keményebb karakter jóval közelebb áll a megszokott szerepeihez, mint a rózsaszín pulcsikban flangáló ütődötté…

Kapunk ismét néhány adalékot a nagy titokból is, arról a múltbéli gyilkosságról, mely minden főszereplőt és mellékest összefűz. Ez azért jó, mert így talán nem az utolsó pillanatra hagynak mindent és csapják össze az egészet, úgy, ahogy van.

Szóval összességében jól haladunk, reméljük, ez így is marad.

Online 4. rész

Felirat 4. rész

Black – 4. rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Kedves Perszephone!
    Nagyon köszönöm a 3. és 4. részt. Tényleg nagyon jo a sorozat. A rejtélyek melle adagoljak a humort is. SSH es Go Ara kifejezetten tetszik. Nagyon gyorsan haladsz a forditassal – hálás koszonet. 😊

    Kedvelés

  2. Kedves Perszephone! Köszönöm a fordítást. Egyelőre még nem tudom eldönteni, hogy ez a sorozat valóban jó lesz-e? SSH-nak valóban a Black Kaszás szerep áll jól, a rózsaszín ruhába bújt szeppent nyomozó kevésbé. Sajnos Go Ara nekem nem kedvencem. Állandóan ugyan olyan minden szerepében, itt sem láttam tőle eddig más mimikát és gesztusokat, mint eddig, de majd meglátjuk….:)

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s