Black – 7. rész, saját felirat

Kedveseim. Jelentem, karácsony előtt sikeresen kimásztam a torokgyíkból, ami minden évben megtalál. Ennek örömére íme, egy újabb rész a Blackből. Habár nem lehet ráfogni, hogy ünnepi hangulatú egy sorozat, mert lássuk be, elég sötét a téma, de azért hátha valakinek ez is egy ajándék.

Éppen ezért ehhez a részhez most nem tetszek sokat hozzá. Nem mondom, hogy Steven anyjának a körömfestése ocsmány, hogy Seung Chul apjának őrület jelenete olyan túljátszott, mint egy Wagner operában… de mégis megtettem, akkor meg már mindegy.

Kaptunk megint 1-2 cseppet a rejtélyből, szóval szépen araszolunk előre. 🙂

Online 7. rész

Felirat 7. rész

Black – 7. rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Szia Perszephone!Köszönöm a 7.réz fordítását én örülök a karácsonyi ajándékodnak ugyanis nagyon tetszik ez a sorozat még a sötét téma ellenére is.Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok !

  Kedvelés

 2. Kedves Perszephone!
  Örülök hogy meggyógyultál. Köszönöm a 7. rész fordítását, nekem tökéletes karacsonyi ajándék, hálás köszönet érte.
  Nagyon boldog ünnepeket kívánok Neked,jó pihenést és feltöltődést!
  Szeretettel: Ili

  Kedvelés

 3. Kedves Perszephoné,
  Hogyan lehet hozzájutni a Black fordításaidhoz?Biztos már lefordítottad a12. részt is, de nem tudok rátalálni a Black fordításokra, csak néhány részre. Tudnál segíteni?
  A Korean-t viszont nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan haladsz vele.
  üdv.:
  onna

  Kedvelés

  1. “Kedves” onna! Azért neked van merszed, ezt meg kell hagyni. Felteszem, ugyanaz az ember vagy, aki ÁÉ-n ezt a nicket használja. És, ha igazam van, akkor az, amilyen kétszínű kommenteket beírtál a Hwayuki első részei alá… én a helyedben soha többé nem kérdeznék tőlem semmit. És nem is kérnék semmit. Nem véletlen nem mentem fel az ÁÉ-re január óta. Hanem az olyanok miatt, mint te. (Ha mégsem te lennél, amit erősen kétlek, akkor tekintsd a kommentem semmisnek) “Drága Ancsa, nagyon köszönöm, hogy belevágtál és hogy gyors vagy, mert nem csapongsz más sorozatokba bele-belevágva. Ez a sorozat nagyon beszippant bennünket, azt hiszem. Nagyon boldog Új Évet kívánok Neked és minden nézőtársamnak!” Előtte meg még nekem írogatsz hasonlóan nyájasan?….. Kérlek, felejtsd el a blogomat. És írogass Ancsának. Talán ő beveszi a kedveskedést.

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s