Koreai Odüsszeia – 2. rész, saját felirat

Lássuk be, CSW karaktere azért egy kicsit perverz a maga módján. Nyilván, itt a karakterről beszélek, de azért a hozzáadott mimikával és játékkal, picit már túl soknak tűnik. Főleg, hogy a The Greatest Love drámában mutatta be először, ahol nagyon jól működött, de ehhez a karakterhez, kicsit más illene. Emlékeztek, hogy ott eljátszottak a Hong nővérek az arcszőrzetével, ami a tehén koreai karakterét formázta, kvázi? Most ugye a mitikus tehenet játssza, de valahogy egyáltalán nem jut eszembe róla egy tehén, nyugalma, lassúsága…
Ezzel ellentétben LSG hozza a majomkirályt. Beképzelt, arrogáns, gyors, trükkös. Szóval átjön az általa megformált állat karaktere.

A két főszereplőnk közt is jó és pörgős a dinamika. Tetszetős, hogy főhősnőnk nem ijedt meg  Oh Gongtól, felveszi a kesztyűt, de megjelenik az embersége is. Nem tolja túl, még felnőttként is inkább gyermeteg módon harcol a szellemekkel, ami egyfajta ártatlanságot és friss hozzáállást kölcsönöz a karakternek, bennünket meg arra sarkall, hogy kedveljük, hiába ő kapja most meg LSG-t :).

De ez a színpadi, meghallgatásos jelenet azért már sok a klisékből. Nem gondoljátok? Valahogy nagyon erősen csökkenti a menőségi faktort, bármilyen ostobán is hangozzon ez. Talán azért, mert a szellemes/démonos részeknél nem sokat költöttek sminkmesteri munkára, vagy a trükkökre. A többi csillogó-villogó jelenethez képest, ott nagyon lejön az igazán jó trükkök hiánya.

Ráadásul még nem igazán tudom megfogni Jég tábornokunk alakját. Hol férfi, hol nőnek öltözik. Kíváncsi leszek az ő szerepére. Viszi-e tovább a történetet, vagy csak egy mesélő karakter lesz, egy áthidaló szereplő, két jelenet között?

Azonban Hong Ki disznója nagyon jó. Mondjuk a kicsit felszínes, de csupa szív karkatert már tőle is láthattuk, de jól áll neki. Főleg, ha egy kicsit még hozzátesz ehhez a fenevad oldalából is majd 🙂

De úgy fest, a sorozatot nem kaszálják el és a történet is új sebességbe kapcsol a 3. résztől. Szóval 2018 eddig sorozat téren is jól alakul.

Online 2. rész

Felirat 2. rész

“Én vagyok a legerősebb ragadozó” – hah 🙂 én is mondhattam volna 🙂

Koreai Odüsszeia – 2. rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s