Koreai Odüsszeia – 5. rész, saját felirat

Atya Úr Isten! Ahogy CSW fapofával öröm ugrálásban galoppozik… a látvány megfizethetetlenül cuki!

Azt hiszem, ez a rész az iszonyúan cikis, de cuki interakciók tárháza lesz. Nem elég CSW, a motel jelenet két főhősünk között egyszerűen leírhatatlan.

De a humort félretéve, egyre nagyobb hangsúlyt kap az egyoldalú szerelem érzése. Eltekintve mindentől, nagyon jól bemutatja azt, milyen érzés, mikor úgy lesz valaki szerelmes, hogy nem várhat viszonzást. Mikor esetleg nem is akarja azt az érzést, de közben mégsem tud ellene tenni, mert ugye a “szívnek parancsolni nem lehet”. A Hong nővérek, ezt a problémát nagyon is erősen fogják meg és, aki csak egyszer is érzett ilyet, tudja, hogy nem is igazán túloznak. Legyen itt szó az egyoldalú szerelemről két ember között, vagy a valaki iránt érzett rajongásról.

Talán, tuti, elfogult vagyok a sorozattal kapcsolatban, de folyamatosan sikerül fokozni a feszültséget itt is, miközben hála az égnek Son Oh Gongból még nem csináltak a szó igazi értelmében hősszerelmest. Továbbra is, csak apró dolgok vannak, ami max. arra utalhat, hogy változni kezdett és így megmarad egyfajta hitelesség a történet fejlődésében, még ha egy misztikus fantasy-ról is van szó.

Holnap folyt. köv.

Online 5. rész

Felirat 5. rész

 

Koreai Odüsszeia – 5. rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Jaj, de vártam a feliratot. 😀 Ma számtalanszor ide kattintottam, hátha feltöltötted már, de még most sem láttam volna meg, ha nem görgetek lentebb, azt hittem a főoldalon fogja jelezni. Ah, de nagyon örülök! Köszönöm a gyors munkádat. 🙂
  Őszintén szólva beletekertem egy kicsit az 5. részbe, mert nem bírtam ki, de mivel nekem magyar felirattal élvezetesebb nézni, ezért várok addig, míg elérhető lesz az adott részhez és nem bíbelődök az angoljával. És igen, pont ahhoz a részhez sikerült először odatekernem, ahol a motelben vannak. Jaj, mondom mi lesz itt. 😀 Úgy örülök ennek a sorozatnak, komolyan. Mindig tud valami újat mutatni. Azt is meg kell említenem, hogy végre nem fapofát vágva néznek egymásra a főszereplők, vagy csak én fogtam ki rossz drámákat mostanában, mindenesetre igazi felüdülés őket nézni.

  Kedvelés

 2. Hú de jó, máris van felirat. Ezt most kivételesen jobban vártam, mert élőben nem igazán sikerült néznem, rossz volt a stream, és hiába láttam azóta már a részt, mégsem tudtam teljesen belemerülni, pedig tényleg fantasztikus jelenetek vannak benne. Nem emelek ki semmit sem, mert félek, hogy bekavarok valamit a 6. részből, és nem szándékozom spoilerezni. Habár az angolt is letöltöttem, az egyéb elfoglaltságaim miatt még átolvasni sem tudtam, így dupla öröm, hogy ma este magyar felirattal nézhetem meg. Köszönöm a gyors munkát!

  Kedvelés

 3. Kedves Perszephone!
  Nagyon köszönöm a gyors és szuper feliratod. 🙂
  Tegnap éjjel meg kellett néznem (hajnali 1-ig), most meg kovályoghatok a munkahelyemen. (Remélem Te nem vagy így?) De muszáj volt. 🙂
  Zseniális ez a sorozat. Cha Seung-won gesztusaira nincsenek szavak, jól eltúlozza, de hát Ő egy démon nem ember. Egyetértek veled abban, hogy jól megírták a Hong nővérek: Son Oh Gongból úgy szerelmes hogy közben nem nyálas.
  Közben az a kavarás amit mindegyikük csinál szezációs, mindig van valami meglepetés ahogy igyekeznek kitolni a másikkal. De azért ott vannak az érzelmek a háttérben és mindenkinek megvan a maga motivációja. Szóval eddig csillagos ötös a készítőknek. Nem akármilyen körülmények között dolgoznak (súlyos baleset, túlterheltség, feszített munkatempó, hírverés a sorozat körül), magyas a nézettségük és egyre nő.
  Szép napot kívánok Neked: Ili

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s