Koreai Odüsszeia – 6. rész, saját felirat

Gonosz Majom! Mégis, nem lehet utálni 🙂

Komolyan, ez az adok-kapok kitolás a szereplők között, nem szűnő humor forrása, ráadásul, végtelen jól ki van egyensúlyozva: Oh Gong kiszúr Ma Wanggal, Sam Jang kiszúr Oh Gonggal… A kabátos jelenet: “nem akarom tudni, hogy fázol-e, mert akkor oda akarnám adni neked a kabátom. De nem akarom levenni.” 🙂

Azonban, ami eddig vicces volt, kezd egyre inkább drámaivá válni. Ahogy Sam Jang egyre kevésbé immunis a “szerelmi vallomásokra”, amiket Oh Gong ugyanolyan fapofával mondd ki, mint azt, hogy Sam Jang a legnagyobb átok az életében, valahogy, ami addig humor volt, már szomorú felhangot kap, pedig szinte nem változott semmi. 6 rész alatt rengeteg dolog történt. Így felvetődik a kérdés, hogy fogják ezt az egészet tovább fokozni?

Viszont az év jelenete díjat kapja! A Koreai Odüsszeia “Lift Jelenete” 🙂 🙂 A zenével társítva … abszolút auuu 🙂

Online 6. rész

Felirat 6. rész

Koreai Odüsszeia – 6. rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Köszönöm! Hihetetlen ez a tempó. Láthatóan sok és nem is könnyű szöveg, s milyen nagyszerű a fordításod! Igazán eltaláltad a stílussal a film hangulatát.
  A tegnapi rész is eszméletlen jó volt, nem is lehet egyszerre mindent feldolgozni. Ismételni kell, mert jó!

  Kedvelés

  1. Nem vagyok az ismétlések híve, de igen, ez egy nagyon jó sorozat. Akkor tudom, ha valami nagyon jó, mikor kifolyik az ujjaimból a szöveg és szinte látom magam előtt az egészet játszódni úgy is, hogy még magát a részt nem is láttam 🙂 Rég láttam ilyen jó sorit. Nem véletlen, hogy van mi ösztönözzön benne!

   Kedvelés

 2. Kedves Perszephone! Nagyon szépen köszönöm a fordításaidat! Nem rég fedeztem fel magamnak ezt a sorozatot, úgy látszik nagy rajongója lettem.. a fordításoddal együtt, ami -szerintem- elképesztően jól sikerült. :o)

  Kedvelés

 3. Kedves Perszephone! Köszönöm a fordítást. Nem semmi ez a sorozat! Hihetetlen helyzetkomikumok vannak benne! A színészi játék is tökéletes. Cha Seung-Won baromi, hogy mit alakít! 🙂 Várom a folytatás! Üdv, Norisz

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s