Koreai Odüsszeia – 11. rész, saját felirat

Komolyan, a Hong nővérek és keresztanyus is az életemre törnek! Most tényleg azt akarjátok, hogy elvigyen a szívfájdalom?

Keresztanyus ilyen spoilereket nyom nekem:

🐒💔💔💔🔪🔪🔪😭😭😭

meg…

👩🏽🌂😭😭😭

 

🐒😭😭😭
Mikor tudja, hogy sosem nézem meg előre a részt… 🙂 Melyik fordítónak kell ellenség, ha van, ki kínozza a nézők között is? 🙂
Cuki, ahogy Oh Gongból és Seon Miből lényegében egy párhuzamot vonnak az írók a Kis Herceggel – “ha megszelídítetted, a tiéd”. Ami látjuk, szépen kezd végig menni a történetszálon.
A másik zseniális dolog, ahogy Oh Gong manipulálja Ma Wangot és lényegében ráveszi mindenre, amit ő akar egy kis fordított pszichológiával. Arról már nem is beszélve, hogy ez a rész milyen vicces “öngyilkossági” hullámot indít el a démonok között. Persze mindent visz Ma Wang és örökösei ügye, habár szegény démon már 1000 éve önmegtartóztatóan él, amire “rá is mutat”! Mikor a fagyi visszanyal Oh Gongnak és láthatjuk, milyen az, mikor a Hallyu pletyka gyár őt is az érzékeny oldalán találja telibe, már igazán hab a tortán!
De, ha nem lenne elég, innentől kezdve én is csak “aktiválni” akarok LSG-vel 🙂
Szóval, visszateker és aktiváljunk párszor!!
Viszont itt már jön tényleg egy tőrdöfés a szívünkbe, ahogy keresztanyus “elspoilerezte”, mert szegény házi zombink sorsa igen baljósra fordul. Habár már a halál is elég teher volt neki, mégis ez a rész már tényleg közel visz a könnyekhez…
Azt meg már csak mellékesen említem meg, hogy a múltkori női kabát után Hong Ki ezúttal egy vastag fürdőköpenyt kapott kabát gyanánt. Komolyan ezek most odakint a legdrágább ruhák, vagy annyira nem kell a kutyának se, hogy így próbálják eladni ezeket? Kellene, hogy legyen valami szabály, hogy mások kedves sztárjából, ne lehessen komplett hülyét csinálni. Főleg, mikor egyre jobban belejön a szerepébe…

Koreai Odüsszeia – 11. rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Köszönöm a feliratot! 🙂
  Látom, Neked is nagyon tetszett az a jelenet, ahol a Ma Wanggal kapcsolatos pletykák terjedtek el, azok a reakciók fantasztikusak, felirat nélkül is icipici koreai nyelvtudással teljesen átjön a jelenet.
  A rész vége ütött, egyből néznéd tovább. (Én már láttam.) Maradjunk annyiban, hogy nem a zombit kell hibáztatni a történtekért, ő nem tehet róla, mert… Majd meglátjátok! Én a szombatot várom nagyon, élőben követem a részeket.

  Kedvelés

 2. Köszönöm a feliratot! 🙂 Nagyon gyors vagy.
  Elkövettem azt a hibát, hogy szanaszét spoilereztem magam, még mielőtt megnézhettem volna a 11. részt, úgyhogy a két újabb részt egyszerre akarom letudni majd. A 12. rész vége is… ah, kicsinál ez a sorozat.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s