Koreai Odüsszeia – 14. rész, saját felirat

A bromance Oh Gong és Ma Wang között egyre imádnivalóbb. Szerintem keresztanyus nem ilyen “ágyjelenetre” vágyott, de lássuk be, ez a fajta édeshármas is eléggé oda fog mindenkit ragasztani a képernyőre 🙂

Miközben pedig szerelmeseink közt is egyre erősebb a dinamika, kicsit többet tudhatunk meg Jég tábornokról és Nyár tündérről. Bevallom, eredetileg is nagyon érdekelt az ő háttér sztorijuk, de azt hittem, végül csak érdekességként fognak a történetben szolgálni, nem olyan karakterként, akik nagyon előre lendítik a történet fonalát. Azonban a kosztümös, mennybéli, vagy akár múltbéli jelenetek nagyon hiányoznak. A történet nagyon adná és meg is kívánja ezeket, de gondolom költségvetési okokból fel sem merült. Pedig Jég tábornok, Son Oh Gong istenien festene azokban a ruhákban. Ma Wangot láthattuk egy kicsit Goblinos viseletben, de azért az csak arra jó, hogy megéhezzen az ember tőle.

Azt viszont magyarázza már el valaki, a füstölőt miért nem pusztította el Oh Gong kb. azonnal? Tudta, mit akart vele a papnő. Tudta, hogy SJ vére már benne van. Akkor miért????

Fura mód a papnőre nem tudok mérges lenni. Jobban zavar a többiek hülyesége, amivel lényegében egérutat hagynak neki nyitva. De eddig nem igazán értettem a történelem professzor szerepét sem. Oké, megölte Bu Ját, de azon túl? Őt vártam főgonosznak, de úgy fest, a sorozat legerősebb karakterei a papnő és Oh Gong. Felteszem a professzorban “megbúvó” gonosz szellem pedig nem más, mint az egykori vőlegény, aki nászágy helyett kőágyba tette a papnőt…

Online 14. rész

Felirat 14. rész

 

Koreai Odüsszeia – 14. rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Nagyon szépen köszönöm a gyors munkádat. Nagyon-nagyon várom mindig az új részeket. (Kérlek, ne érezd ezt sürgetésnek, inkább csak szívből szóló késztetésnek)
  Amennyire kedveltem Bu Jat, a papnőt most nagyon ki nem állhatom, vagyis számomra a két szerep nagyon is elkülönül egymástól (a színésznő nagyon jól játszik, véleményem szerint).
  A titkárnő fergeteges: amikor megjelent futva, zilált külsővel, hát hangosan felnevettem. …..és folyamatosan olyan odaadó Ma Vanggal. Tényleg, mint egy hűséges kutya :). Ma Vang egy buta tehén. A majom folyamatosan manipulálja, ahogy most már a papnő is. Istenem, hogy mennyit tud rinyálni. (Imádom, amikor úgy viselkedik, mint egy elkényeztetett gyerek)
  Az futott át az agyamon, hogy ez a csere (Sam Jang és as a papnő) azért kell a történetben, hogy kijátssza Oh Gong a elrendeltetett sorsot (Halálcsengő miatt), vagyis szerintem erre megy ki a játék.
  Son Oh Gong nagy játékosnak tűnt eddig, sőt kifejezetten furmányosnak és okosnak látszódott, akkor hogyan követhetett el ekkora hibát?
  Ha tévedés, akkor ebből a vert helyzetből kell előnyt kovácsolnia valahogyan. Nagyon necces.
  Ha a füstölő ott hagyása akarattal történt, akkor bölcs majmunk nagy dologra készül, történetesen: átverni a mennyet.
  Még három hét…

  Kedvelés

 2. Köszönöm a feliratot.
  Nem tudom, mire számítsak a sorozat végével kapcsolatban. Hogy mi lesz, vajon OG kifundál-e valamit még, vagy megkapjuk azt a klisét a sorozat végén, hogy Sam Jang meghal, majd pedig reinkarnálódik és OG megvárja. Azt a verziót, hogy OG feláldozza magát, nem tudnám elfogadni.
  Én szeretnék egy rendes Happy Endet.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s