Koreai Odüsszeia – 17. rész, saját felirat

Pörögnek az események, kérem szépen. Most már erősen érezhető, hogy lassan közeledünk a végkifejlethez.

Néhány érdekesség csak most.

A hely, ahol majd a sárkányidézés lesz. Nem ugyanaz, ahol a Moon Lovers kezdődött? Ahol IU beesett a vízbe? Csak téli verzió.

Ki-mit gondol, ki lehet Ma Wang gyereke? A majom kizárva, hisz már a hercegnővel barátok voltak. Sam Jang sem, hisz az ő anyja meghalt a szülésnél. Szóval? Nekem ötletem sincs…

Bu Ja és a disznó vajon happy endet kap? Már az igazi Bu Ja, nem a papnő a Bu Ja bőrben 🙂

Kérdések, kérdések. Már csak 1 hét és mindenre fény derül.

Online 17. rész

Felirat 17. rész

Koreai Odüsszeia – 17. rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Köszönöm a feliratot 🙂
  Szerintem tuti biztos, hogy a boltos lázongó unoka lesz Ma Wang gyereke. Ő az egyetlen, aki szóba jöhet ilyen kérdésben. 😀

  Kedvelés

  1. Szerintem is ő jön szóba leginkább. 🙂 Annyit tudunk, hogy nem démon, és hogy állítólag fiú. A 18. rész még inkább ennek megerősítése felé tendált. (A tiara kapcsán ugyanúgy számolt be az élményeiről, mint Ma Wang.
   Spontán jött elő belőle
   Ma Wang közvetlenebb megszólítása, és benne volt a fiúi csodálat is Ma Wang “felértékelésében” a részéről. Ő ezt a démont, már részben Istennek látja. :O

   Kedvelés

 2. Nagyon szeretem ezt a sorozatot. Nagyon jól ki van találva. A szereplők a látványok csak dicsérni lehet a történet írót(írókat) alig várom hogy legyen a 18 dik részt. Bár nagyon jó lenne ha a koreai eredeti szöveggel is meglehessen valahol találni akár eredeti koreai nyelven.. Szerintem Ma Wang fia az én tippem szerint vagy az aki király akar lenni vagy emberként lehet az igatlan ügynökségnél dolgozó asszisztens.. Azért ő mert a karaktere olyan furcsa.. Vagy Ma Wangnak lehet hogy a fia nem is fiú hanem lány.. Mindegy ez csak találgatás.. Meglátjuk. mindenesetre várom a folytatást.. Sok sikert. 😍

  Kedvelés

 3. Szia!

  Nem tudom ki lehet a Ma Wang gyermek, de Sam Jang igazából egy emberi testbe éledt újjá, ezért nem igazán tudni hogy előtte milyen életeket élt, és vajon kinek volt igazából a gyermeke! Mivel előtte a madár(tündér) vigyázott Sam Jangra , és ő már megölte egyszer ,az sem kizárt hogy ő lenne AZ a gyermek!? Szerinted?

  Köszönöm a feliratot! Helga

  Kedvelés

 4. Köszönöm a 17. részt is.
  Megnéztem a Moon Lovers első epizódjának az elejét. Valóban a sárkányidézés helyszíne az, ahol IU bepiálva kesergett, majd a vízbe ugrott, hogy segítsen egy kisfiúnak.
  Szerintem is a boltos unoka MW keresett gyereke. A következő részben a fiú megjegyzése is ezt sugallja. De… még bármekkora svédcsavar lehetséges.

  Kedvelés

 5. Bár a sorozat témája egyre komolyabb, s már nem a sziporkázó humor a legfontosabb, a feliratod közvetíti ,hogy végig jelen van az irónia. Most a “gengszter majom” volt a kedvencem. Köszönöm, öröm a szövegeddel nézni!

  Kedvelés

 6. Sziasztok! Valóban kerekedik ez! Sok lehetőség nincs Ma Wang fiát illetően, erős a gyanú, hogy a rejtélyes nagymama unokája lesz az. Eddig igazán nagy jelentősége az ő szerepüknek nem volt, ezért is várható, hogy körülöttük is formálódik még a történet. Egészen különleges és misztikus darab lett ebből a doromából, de hiányolom a két főszereplő közötti kémiát, az – szerintem – valahogy nem működik. Még Disznó és Bu Ja kapcsolata is érzelmesebb, mint az övék. No, de sebaj! Ami hiányzik, azt hozzágondoljuk. 🙂 Szép hétvégét és köszönet a fordításért!

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s