Koreai Odüsszeia – 18. rész, saját felirat

Ezen a héten véget fog érni ez az utazás. Hogy miként érünk révbe, azt még homály fedi, de biztos, hogy út közben lesznek könnyek, ezért érdemes zsepiből betárazni. Cserébe megígérem, igyekszem olyan gyorsan hozni majd az utolsó két részt, ahogy csak lehet.

Kezdésnek nagyon vicces és egyszerre szívet melengető, ahogy Ma Wang halálra unja magát Oh Gong nélkül, de bevallani nem képes nyíltan. Általános emberi jelenség, de kívülről nézve azért sokkal érdekesebb. De, hogy ráfogja a szoba belső elrendezésére, hogy miért akarja Oh Gongot megmenteni, ez azért már…

A rész fókuszában pedig, minden politikai felhang nélkül, az emberi felszínesség áll. Annak állít görbe tükröt, hogy mennyire érdektelenné váltak mára az emberek. Hogy már nagyon kevés dolog van, ami megdöbbenti őket. Hogy a legtöbben úgy érzik, nincs hatalom a kezükben, amivel változtathatnának, így nem is érzik szükségesnek, hogy bármit is tegyenek. Ezért nyugodtan megránthatják a vállukat és azt mondhatják, kit érdekel.

A végére pedig álljon itt keresztanyus összefoglalója arról, amire már annyira várt 🙂

“A Maci kívánta a málnát de félt, hogy baj lesz belőle. Meg nem akarta letépni a málnabokrot. De a Málnabokor magára rántotta a Macit és málnás lett. Csak úgy véletlenül!”

Jó szórakozást! Aztán irány málnázni!

Online 18. rész

Felirat 18. rész

 

Koreai Odüsszeia – 18. rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Hááát ez a rész is szuperszónikus volt:)) Nagyon köszönöm a fordítást, nagyon várom a következő részt! Ha pedig vége lesz újra nézem az egészet:)

  Kedvelés

 2. “Málnabokor magára rántotta a Macit és málnás lett. Csak úgy véletlenül!” ezen besírtam.. 😀 😀 😀 Nagyon szépen kösznöm a fordítást, bár még töretlenül tartom magam ahhoz, hogy csak az összefoglalóidat olvasom el.. majd ha az utolsó részen is túl vagyunk, na, akkor ülök neki. Valahol a 10.-ik résznél jöttem rá, hogy nem bírja az én szívem ezt ilyen formában, hogy várni kell a folytatásra.. 😀 😀

  Kedvelés

 3. Nagyon szépen köszönöm a 18.részt .Zsepivel már felkészültem és
  lássuk csak azt a málnást,mert itt a Földön a szomorúság mellett
  ott az öröm is,mert a kettő közötti feszültség működteti egyenlőre. 🙂

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s