Black – 13. rész, saját felirat

Ettől a résztől abszolút besokaltam. Rengeteg vér, őrület és gyilkosság. Ez már nálam a túl sok kategória, amikor elkezd forogni az ember gyomra. Ráadásul valahogy kezd túllépni a sorozat a fantázián túl is hihetetlen színterére.

Van az, mikor egy fantázia világ abszolút magába ránt és azt mondja az ember, hajrá, kérek még, de ez lassan már ennek az ellentettje. Emellett pedig a kémia sem működik Ha Ram és 444 között. Lehet, csak én érzem így, de sokkal inkább tűnik úgy, mintha csak testvéri kapcsolat lenne köztük, nem pedig annál intimebb. Valahogy 444 nem tűnik egy nagyon aggódó szerelmes férfinak, max. egy bátynak, aki a kishúga miatt izgul/szomorú. Így pedig nem tudom, hogy miként fogja tudni a maradék 3 részre fent tartani a feszültséget a sorozat.

A megmaradó érdekes pontok, hogy 1, nem tudom, hogy Leónak mi köze az egészhez; 2, vajon pontosan ki a legrosszabb rosszfiú az egészben? Van sejtésem, de inkább nem lövöm le már.

Még 3 rész..

Online 13. rész

Felirat 13. rész

Black – 13. rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Te atya úr isten!! Ez a rész brutális volt, végig izgalmas, pörgős, húú! Nagyon kíváncsi vagyok a következő részre, hogy mit hoznak ki ebből én még nem tudom, de nagyon várom:) Nagyon köszönöm ennek a résznek a fordítását is!!!

  Kedvelés

  1. meglehet, hogy 18 én még az eredeti tervek között élek. Ha 18, akkor annyi 🙂 Nem a soriból van elegem, hanem ez a rész volt sok nekem. Az ok nélküli erőszakot nem bírom a filmekben. Hangsúlyozom, filmekben. Hogy végig kellett néznem, ahogy szétverik Ha Ram apjának a fejét, azokat a gyilkosságokat… nekem már a túl sok volt. Ilyenkor mindig az az érzésem, hogy az alkotók jó ötlet hiányában próbálják feszegetni az átlag ingerküszöbét, de lehet, tévedek. 🙂

   Kedvelés

 2. A keleti emberek egyébként nagyon szeretik a harcot, a bunyót, a vért látni és az alkotók csak az igényeknek akartak szerintem megfelelni. (Mint abban a sorozatban, ahol Jang Hyuk egy olyan nyomozót játszott, akinek meggyilkolták az utcán a feleségét. No annál már én is besokalltam, annyira brutális volt a vas súlyzós gyilkosságokat látni. Mivel maratonban néztem, áttekertem az ilyen jeleneteken.)Egyébként ez a Black sorozat nagyon érdekes és tele van meglepetésekkel. SSH-t nagyon szeretem játszani látni. Ő ellensúlyozza még a rémes jeleneteket is a személyiségével.

  Kedvelés

 3. Kedves Perszephone!

  Ugye csak a “besokallás” az oka hosszú hallgatásodnak, és nem betegség döntött le a lábadról? Remélem minden ok veled! 🙂 annyi szép percet szereztél már nekünk fordításaiddal nem győzünk hálásnak lenni. Várjuk türelemmel a folytatást, minden jót Neked!!!!! 🙂

  Kedvelés

  1. Köszi Pandika! Számtalan jó dolog történt velem és inkább ezek, mint a besokallás miatt nem jutottam el a folytatáshoz eddig. De igyekszem még jobban gazdálkodni az időmmel, hogy ne legyen még egy ekkora szünet 🙂

   Kedvelés

 4. Helló!

  Csak érdekelne, hogy lesz-e folytatva a fordítás vagy ne is érdeklődjünk? Nagyon rossz hogy lemarad a vége amikor ilyen érdekes volt az egész eddigi sorozat!
  A válasz előre is köszönöm!

  Kedvelés

 5. Én is nagyon várom a folytatást. Fighting Perszephoné! A további részekben – reménykedve – már nem lesznek ilyen brutális jelenetek, úgyhogy ne menjen el a kedved, mi várunk rád és a befejezésre is.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s