Fekete – 14. rész, saját felirat

Nos, igen, nem káprázik senkinek a szeme, ide is eljutottam. Nem fogom elkezdeni felsorolni, hogy mi mindennel foglalkoztam az utóbbi hetekben a fordítás helyett. Legyen elég annyi, hogy egy percig sem unatkoztam.

Új munkahely, új életkörülmények, új 1000 féle dolog és mind nagyon jó. Ezért őszintén, senki negatív véleményére, kritikájára nem vagyok kíváncsi, mert várni kellett. Sajnálom, hogy kellett, de… lásd fentebb 🙂

Akiben kétség van, be fogom fejezni továbbra is a sorozatot és nem szándékozom a következő részt ekkora kihagyással hozni, de tényleg minden napom fullra van pakolva. És nem a strandos heveréssel 🙂

Jó szórakozást! A következő résszel igyekszem.

14. rész online

14. rész, felirat

Fekete – 14. rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Kedves Perszephone! Már aggódtam,hogy ilyen sokáig nem jelentkeztél,(és nem a felirat követelése miatt)de örülök,hogy nincs semmi baj,csak az élet hozta új változások miatt nem tudtál jelentkezni,ami úgy látom örömmel tölt el…
  Nagyon szépen köszönöm a feliratot,és sok sikert a továbbiakban!

  Kedvelés

 2. Jó hogy újra hallok felőled!!!
  Nagyszerű hogy ennyi jó történt veled! Mindig szerettem a fordításaid, és tudtam hogy ezt is befejezed majd ha ráérsz!
  Köszönöm!!❤

  Kedvelés

 3. Szia! Örülök hogy sok jó változás történt az életedben,és hogy ezek a pozitív dolgok segítettek feltöltődni. Nagyszerű hogy újra elkezdtél fordítani! Szeretem a munkáidat, köszönöm az új feliratot!

  😙 Helga

  Kedvelés

 4. Kedves Perszephone! Egy percig sem volt kétséges számomra, hogy fontos elfoglaltság tart távol a fordítástól, tehát nem türelmetlenkedtem.
  Amit hiányolok, már ha szabad ezt mondanom: az összefoglalód az aktuális részről. Mindig azt szoktam először elolvasni, és csak utána kezdek neki a filmnézésnek. Köszönöm az újat is, és türelemmel várom a többit. Szívből örülök a mostani boldog napjaidnak, történéseidnek.

  Kedvelés

 5. Kedves Perszephone83

  Nem vagyok valami nagy írigató, de már egy ideje fontolgatom, hogy írok neked. A legnagyobb szeretettel köszönöm mindazt, amit eddig időt energiát nem kevés fáradságot forditottál munkáidra. Mindig izgatottan vártam a forditásaidat.
  A legteljesebb mértékben megértettem fásultságodat. Örülök, hogy hallottam felőled. Nem tagadom az új résznek is örülök, de annak méginkább, hogy jól alakulnak a dolgaid. Mégegyszer köszönöm a munkád. Nagyon szép napokat kívánok a jővődben.

  Kedvelés

  1. Kedves Ronyai88, nagyon örülök, hogy az írás mellett döntöttél, mert ettől a kedves szavaid még többet jelentenek. Tudom, milyen az, mikor az ember ritkán szánja el magát és valamiért mégis megteszi, az már régóta érlelődik, vagy tényleg sokat jelent az embernek a téma. Szóval hallasd a hangod! 🙂 és köszi

   Kedvelik 1 személy

 6. Hálás köszönet a folytatásért. Örülünk, hogy nincs baj, csak sűrű programok az életedben. Továbbra is várjuk türelemmel ezt az izgalmas sorozatot. Köszönjük. Üdvözlettel. Marcsoki.

  Kedvelés

 7. Kedves Perszephone! Korábban már jelezted,hogy nagy fordulatok várhatóak az életedben, s gondolkodsz a fordítások folytatásán. De azt is jelezted,hogy a Feketét még biztosan befejezed. Nem is kételkedtem egy pillanatig sem.
  Örömmel olvasom,hogy jól érzed magad, s a változások is jó irányba mozdultak!
  Köszönöm, hogy mindeközben rólunk sem feledkeztél meg!
  Kívánok sok sikert és boldogságot!

  Kedvelés

 8. Kedves Perszephone! Nagyon régen írtam, de mindig lelkesen vittem a feliratokat és olvastam az írásaidat. Csatlakozni szeretnék a többiekhez és én is minden jót kívánok Neked! Lelkesen és türelemmel várom a további munkáidat!

  Kedvelés

 9. Kedves Perszephone! Köszönjük, hogy ismét itt vagy és élvezhetjük a fordításaidat! Csatlakozva az előttem szólókhoz, örülök, hogy kedvező fordulatot vett az életed is! Sok sikert és jó egészséget az újdonságokhoz!

  Kedvelés

 10. Kedves Perszephoné,
  Köszönet a fordításért és jómagam is csatlakozom az előttem szólókhoz, akik örülnek a téged ért változatosságokért, fordulatokért, sikerekért, amikhez én is csak gratulálni tudok. Remélem sok-sok örömöd van benne, amibe persze egy jó nyári kaland és kis strandos pihenés is belefér.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s