Black – 16.rész, saját felirat

Nem volt egyszerű, de ide is eljutottam. A napok úgy peregnek, mint Lumpsluck professzor homokórájában, mikor a beszélgetés érdekes, vagyis tova szállnak. 🙂 De akkor is, mindezek előtt eldöntöttem, hogy befejezem, amibe belekezdtem és ehhez tartom magam. Így elértünk egy forduló ponthoz ismét a történetben.

Bárhogyan is nézzük, ennek a sorozatnak a közönséget megfogó része sosem a romantika volt. A dráma mellett leginkább a fekete humora volt, ami lekötött mindenkit és ebből most is kapunk nem keveset. Ha a Dr. House-t néznénk, tuti, hogy izgalmas teóriákat kapnánk arról, hogy lehet valakinek visszahozni az emlékeit. De, ha a szöuli rendőrség “krémjéről” van szó, akkor a fej megy a vécébe…

Na jó, erről többet nem árulok el, mert azzal lelőném a csattanót.

Legyen elég annyi, hogy mikor már azt gondolnánk, hogy az írók minden titkot felfednék és már csak a szerelmi szál elvarrása van hátra, nos… tévedünk. Mondjuk úgy, hogy ezzel a résszel felértünk a domb tetejére és megláttuk mögötte a hegyet.

Jó szórakozást!

Online – 16. rész

Felirat – 16. rész

Black – 16.rész, saját felirat” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Szia Perszephone!
  Örülök, hogy hallok rólad. 🙂
  Nagyon köszönöm a feliratot. Jól felcsigázott az ajánlód, alig várom a munkanap végét, hogy este megnézhessem. Már csak két rész van hátra, de ahogy ez a sorozat alakul addig gondolom még csavarnak a történeten párat.
  Hálás vagyok, hogy tenger dolgod közepette sem adtad fel a fordítást és befejezed.
  Szép napot és vigyázz magadra.
  Üdv: Ili

  Kedvelés

 2. Nagyon boldoggá tettél hogy befejezed a sorozatot. Sok fordításod néztem meg, nem tudom hogy a jó filmválasztás,vagy a stílusod az oka, a tény hogy szeretem a fordításaidat.

  Kedvelés

 3. Hát, ez a rész aztán…
  Volt benne minden. De annyira meg van már csavarva, hogy már én sem tudom mi a helyzet. Jó, a kihagyásnak is köszönhető, mert nem most néztem már az előző részeket, de jól megcsavarták. Kíváncsian várom az utolsó részeket!
  Köszi a fordítást! 🙂

  Kedvelés

 4. Helló!

  Először is köszönöm az eddigi részek fordítását és érdeklődnék hogy számíthatunk-e a maradék 2 részre még, vagy nem fordítod le őket már?!
  köszi a válaszod előre is!

  Kedvelés

 5. Kedves Perszephone!
  Nagyon eltűntél és nem tudom, hogy fogod e olvasni amit írok. Ha mégis olvasod szeretnék érdeklődni, hogy az utolsó két részt fordítod e vagy esetleg átadnád valakinek, hogy élvezhessük a sorozatot. Ne haragudj ha meg bántottalak a kérdésemmel. Minden jót a továbbiakban.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s