Koreai Odüsszeia – 8. rész, saját felirat

Ok, a második férfit továbbra sem lehet komoly ellenfélnek tekinteni, mégis, a Son Oh Gong által levert féltékenységi jelenet a plüss majommal, az tökéletesen elárulja minden valós érzését. 🙂

És ebben a részben megjelenik a féltékenység zöld szemű szörnye. Több értelemben is. Nem csak Oh Gong tapasztalja meg, milyen a féltékenység, hanem ennek a résznek a gonosz lelke is ezt az ártó, negatív érzést testesíti meg. Ugye eddig volt elégedetlenségtől kezdve jó pár olyan megtestesített negatív, emberi érzés, ami a sorozat mondanivalója szerint tragédia felé tereli a világot, mert ezeknek a hatása halmozottan egyre inkább negatívan hat az emberekre. A koncepció érdekes. Ráadásul nem az első történet, ami mostanában ezzel foglalkozik. Ehhez hasonló volt a Tomorrow Land is, George Clooney filmje tavaly előttről.

Arról nem beszélve, hogy a sok szívmelengető, humoros rész mellett, a rész vége felé a Hong nővérek ismét szépen belemarnak a szívünkbe. Mert a vicc kirepül az ablakon és Sam Jang és Oh Gong olyan kis párbeszédet folytat, amitől minden nő szíve elolvad.

Egyik szemem sír, a másik nevet.

Online 8. rész

Felirat 8. rész

 

Koreai Odüsszeia – 8. rész, saját felirat” bejegyzéshez 10ozzászólás

  1. Tegnap néztük meg húgommal a 7.-et és reggel azon gondolkodtam, vajon ma sort keríthetünk-e a 8.-ra. Minden vágyam így teljesüljön. Köszönöm a fordítást, sokakat teszel boldoggá!

    Kedvelés

  2. Most már meg van az esti filmem a nyolcadik résszel. Egyszerűen nem lehet nem élvezni Ma Wang és a Oh Gong kettősét. Utoljára a Goblin és a Kaszás párosa volt ilyen hatású. Köszönöm, hogy ilyen naprakész vagy.

    Kedvelés

Hozzászólás