Koreai Odüsszeia – 9. rész, saját felirat

Bele a közepébe, így kell ezt kedves Hong unnik 🙂 Ki ne akarna egy ilyen esküvőt, ahol egy ilyen vőlegény vár ránk az oltárnál, még ha a végén csak a szomorú valóság is marad?

“Nem számít, hányszor leszel a menyasszonyom, mindig igent fogok mondani neked.” – és itt az ájulás, függöny le, fangirl mód 1000%-on.

Ha pedig ez nem lenne elég, a mi kis Disznónk is végre megmutatja az érzékeny és törődő lelkét, amit úgy fest, házi Zombink felé fordít, miközben a Menny maga óvóbácsinak áll. 🙂 Ráadásul ő úgy van a bácsizással, mint mikor meghallom, hogy engem néniznek. Kikérem magamnak!
Egyet viszont Oh Gong is gyorsan megtanul. Nincs olyan, amit meg ne tennél, hogy elapaszd két gyerek könnyeit 🙂 és ráadásul még a Zombi is a fejére nő! De, ha már egy zombit megszelídítettél, akkor az a tiéd.
Persze, azért az sem semmi, ahogy Sam Jang egy 3 évessel verseng Oh Gong kegyeiért és belehazudik az arcába, hogy miért nem mehet férjhez a majomhoz!

De Jin Seon Mi meghasonulása, hogy képtelen elfogadni önmagát és a kapott sorsát, hogy ahelyett, hogy képes volna előre haladni, folyton hátra felé néz, most egy elég súlyos törést okoz, amivel levágja saját magáról a Geum Gang Gó kötelékét Son Oh Gonggal együtt. Tehát kérdés, hogy ezt hogy tudja majd helyrehozni. Feltehetőleg addig mi jó sokat fogunk dühöngeni és utálni a könyvtáros nénit, de mit lehet tenni…

Mondjuk én azt hittem, hogy a nagy gonosz, majd az a pasi lesz, aki elütötte Bu Ját, de úgy fest, hogy őt még mindig nem aktivizálják és a karaktere továbbra is homály. Feltehetőleg egy beteg elme és talán megszállott, de ez még várat magára.

Online 9. rész

Felirat 9. rész

Koreai Odüsszeia – 9. rész, saját felirat” bejegyzéshez 8ozzászólás

  1. Kicsit megkésve, de annál nagyobb hálával köszönöm a sorozat fordítását, az eddig lefordított részeket! Fergeteges sorozat, oda vagyok érte az első pillanattól, köszönöm hogy általad részese lehetek! 🙂
    Ui.: Nagyon bírom a részek összefoglalóit, zseniálisak 😉

    Kedvelés

  2. Köszi a feliratot. Muszáj kicsit többet írnom. 😀
    Ez a sorozat eddig csillagos ötös. Szerintem idén nem lesz párja. Legalábbis nálam.
    Azt azért muszáj hozzátennem, hogy az előző részben a bevásárlókocsis jelenet mindent vitt, ami Bundás féltékenységét illeti. Vajon a pasi hova lett utána? Jól elgurult… 😀 Nagyon jót nevettem. Valamiért azzal a karakterrel nem tudok megbarátkozni. Nem szimpi, sőt ellenszenves. Az angoljától kiver a víz. 😀
    Mindenesetre egyik pillanatban még mosolygok, a másikban meg már majd’ megszakad a szívem egy-két jelenetnél. Végül is, akkor jó egy sorozat, ha érzelmeket tud kiváltani az emberből. Aki pedig elütötte Zombit, biztosan nem százas, bár csepegtethettek volna nekünk több információt is, hogy mi köze is van Bu Jához, mert nyilvánvaló, hogy nagyon sumákol a bűntettén kívül is.

    Kedvelés

  3. Köszönöm a feliratot!
    Megkérdezem, mert engem zavar: most akkor könyvtáros vagy könyvárus a gonosz nő? Elsőre nekem is könyvtárosnak tűnt, a helyszín is inkább emlékeztet könyvtárra mint könyvesboltra, de az angol szövegben és a Te feliratodban is utóbbi szerepel. Ez egy kicsit összezavart, főleg hogy én is jobb szeretném, ha nem könyvtáros lenne.
    Oh Gong bácsi nagyon tetszett, a valóságban azért annyi hasonlóság van, hogy LSG sem örült, amikor ahjussinak nevezték valahol. De a gyerekekkel jobban bánik.

    Kedvelés

    1. Ez egy jó kérdés. Azért maradtam a könyvárúsnál, mert úgy tűnt, mintha az egész hely a csajé lenne. Soha, senki nem volt abban a könyvtárban, már a sorozat szerint. Szóval, akár lehet egy marha nagy kávézó is, ahol lehet olvasni, kölcsönözni, vásárolni. Ilyet már láttunk Szöulban. Kicsiben van Pesten is egy. A 10. részben már jobban bánik a gyerekekkel 🙂

      Kedvelés

Hozzászólás